Copyright och Disclaimer


Denna internetsida är producerad för Sverige och den svenska marknaden. Resultathistorierna på denna sida garanterar inte att andra får samma resultat. De vittnar bara om de resultat som några av våra kunder som har varit villiga att följa våra användarinstruktioner och vårt uppföljingssystem har fått.

En persons resultat är beroende av att han/hon använder produkterna korrekt och att de kombineras med en kalorikontrollerad måltidsplan. Ordentiligt med vatten och regelbunden motion är också att rekomendera, om inte man har någon form av restriktioner från läkare.

Det rekommenderas att följa bruksanvisningen på varje enskild produkt och följa de anvisningar som finns där. För att kunna beställa produkter från distributörer knutna till denna internetsida måste man vara 18 år och myndig i enlighet med svensk lag.

Alla produkter har 30 dagar pengarna tillbaka garanti. Denna garanti påverkar inte dina övriga rättigheter.

Denna internetsida tillhör och drivs av No1 Training System. Vissa bilder på denna sidan används med tillstånd från Herbalife. Inget innehåll på sidan får reproduceras utan skriftligt tillstånd från No1 Training System v/Dan Ove Tuven.