Det är kul och det fungerar


De som deltar på en Weight Loss Challenge får mycket på en gång. De har väldigt trevligt tillsammans, de lär sig mycket om kost och näring, samtidigt som förbättrar sin egen hälsa.

Ninni gick snabbt ner 5 kg

Ninni: -”Är det 14 smörpaket? Det ska jag rada upp i kundvagnen nästa gång jag är och handlar.
Viktutmaningen är toppen. Det är trevligt, roligt, vi har gemenskap och vi får mycket tips som hjälper oss. Och mig passar detta…att ha lite press på sig. Det blir väl en fortsättning? Jag sätter upp mig på en lista direkt."

Anne-Marie har gått ner 2 kg och 5 kg fett
Anne-Marie: "Det bästa med viktutmaningen är att man gör detta i grupp och träffas varje vecka. Det sporrar. Annars tror jag inte att jag skulle klara det. Väntar alltid med spänning till nästa torsdag. Jag har blivit MYCKET piggare. Nu är jag jättepigg efter 6 timmars sömn. Tidigare var jag fortfarande trött efter 8 timmar. Det är många år sedan jag kände så här. Äntligen något som fungerar!"

Eva har minskat 4,4 kg och 6 kg fett
Eva: "Detta är kanon. Jag har försökt så många gånger tidigare och ställt mig på min vanliga våg hemma men nu får man se vad som hänt i hela kroppen. Fantastiskt! Jag får se att jag går ner på rätt sätt, i fett, och inte i muskler. Härlig grupp…vi skämtar och skrattar. Ingen känner sig utanför om man inte gått ner en vecka. Jag måste ha någon som håller koll…fixar inte det själv. Annars blir det 2 dagar som jag sköter mig och sen åker jag och köper en pizza. Och det kostar ju knappt ingenting. Det ger mycket. Alla håller ihop. Vi blir ett gäng som kan stötta varandra."